Πολιτική Περιβάλλοντος

Διαρκής σκοπός του ξενοδοχείου μας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον, με δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και αφύπνισης, αυξημένη πληροφόρηση των επισκεπτών για το θεσμό του προγράμματος, περιβάλλον, γαλάζιες σημαίες, θαλάσσιος πλούτος.

 

Μερικές από τις δραστηριότητες περιβαλλοντικής πολιτικής.

1.  Αντικατάσταση του κλιματιστικού μηχανήματος με μηχάνημα νέας τεχνολογίας το οποίο δίνει την δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης χωρίς την χρήση πετρελαίου και ταυτόχρονα προσφέρει ψυχρό αέρα.
2.  Πλήρης μόνωση των σωληνώσεων όπου περιορίζει απώλειες ενέργειας.
3.  Χρήση της ηλιακής ενέργειας για ζεστά νερά όπου σε συνδυασμό με το κλιματιστικό μηχάνημα επιτυγχάνετε το 100% της θέρμανσης του νερού.
4.  Χρήση υγραερίου στην κουζίνα.
5.  Χημικές αναλύσεις πόσιμου νερού, νερά πισίνας και παραλίας από διαπιστευμένο εργαστήριο.
6.  Αυτόματο σύστημα ποτίσματος στους κήπους μας όπου λειτουργεί μόνο τις βραδινές ώρες για να έχουμε μειωμένες απώλειες και να επιτυγχάνομε εξοικονόμηση νερού.
7.  Καθαριστικά απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον.
8.  Αντικατάσταση των κοινών λαμπτήρων με ενεργειακές.
9.  Χρήση επιστρεφόμενων συσκευασιών.
10. Αυτόματο ηλεκτρικό σύστημα στα δωμάτια με κάρτα για διακοπή του ρεύματος εκτός του ψυγείου.
11. Ενημέρωση των πελατών για τις περιβαλλοντικές προσπάθειες του ξενοδοχείου όπως και της Ελληνικής Εταιρείας προστασίας της φύσης (ΕΕΠΦ).

 

Ανακύκλωση

Πλαστικού, χαρτιού, γυαλιού, καμένων ελαίων, μπαταριών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών απορριμμάτων.

 

Τοποθεσία Το ξενοδοχείο είναι μία οικογενειακή επιχείρηση 4 αστέρων στο Κοκκίνι Χάνι, 13 χλμ από το Ηράκλειο και 10 χλμ από το αεροδρόμιο.   
 

Περισσότερα...

Πολιτική Περιβάλλοντος Στόχος μας είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον και η αυξημένη ενημέρωση για τα περιβαλλοντολογικά προγράμματα.
 

Περισσότερα...

Υπηρεσίες Στο Ξενοδοχείο μας εκτός από τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οι επιλογές για όλες σας τις ανάγκες είναι αμέτρητες.
 

Περισσότερα...

Scroll Up